MEDIA om Karaoke NM

 

tv2 om Lars Martin NM 2015

Lister24 Tom Are Ødelien 2017

Agderposten - Trond-Erik Bye

Aftenposten om NM 2003

VG om Christine og NM 2003

SVT - Klippans Karaoke Cup

 

Vinner til Allsång på Gränsen

Varden NM 2014

iElverum om NM 2015  

agderposten - finalister Arendal 2017

 


Karaoke NM 2017

 

Karaoke NM har blitt arrangert fra tid til annen. I forskjellige former og på forskjellige steder. Av forskjellige arrangører. Fladberg Entertainment, tidl arrangøransvarlig Henning Fladbergs firma, arrangerte Karaoke NM 2017 i samarbeid med Karaokeverten.no.

Nettsiden www.karaokenm.com er opprettet og årets finale gikk i Sandvika, på Baracoa Scene Spiseri og Bar 10-12 november.

Stig Moen, Svein-Åge Slettetveidt, Adrian Perrott, Kenneth M Lewis, Håkon Karlsen og Leon Harris satt i dommerjuryen under finalen.

Stephen Ackles og Christian Lehn måtte melde avbud pga sykdom.

 

Denne gang var det ikke fylkesfinaler, men heller de mange lokale karaokestedene rundt om i Norge som selv valgte sine representanter i finalen.

Nytt av året var også "Åpen Klasse", for de karaoke-entusiastene som ikke nådde helt opp lokalt, men likevel fortjener anerkjennelse.

Det har ikke ligget til grunn noen kriterier for åpen klasse, annet enn at de ikke kan delta i de vanlige gutte- eller jenteklassene, som fokuserer enda mer på sangtalent.

 

Det var 36 finalister forhåndskvalifisert til de 3 klassene, og vinnere i gutte og jenteklassen vant mulighet til låtinnspilling, i tillegg til tittelen.

Vinner av åpen klasse ble Gunnar Nordtømme. Norgesmester for menn ble Tom Are Ødelien. Norgesmester for kvinner ble Ahlma Flordeliz.

Det ble også utdelt andre priser under lørdagens finale. Morten Johansen og firmaet Norsk Karaoke fikk Årets Ærespris, HaukerødPuben i Sandefjord ble kåret Årets Karaokested

og Leon Harris ble Årets Karaokevert. I tillegg ble Bjørn Tore Dyrnes tildelt tittelen Årets Karaoke Ambassadør og Ivan Ulvestad utnevnt Årets Humørspreder.

 

Under avviklingen av finalen kunngjorde Henning Fladberg nylig inngått avtale mellom Fladberg Entertainment og World Karaoke Tour LLC.

En 5års kontrakt mellom selskapene skal sikre Norgesmesterskapet i Karaoke fremover. De kommende norgesmestere vil dermed også få mulighet til å konkurrere

i Skandinavisk,Europeisk og Verdensmesterskap i World Karaoke Tours regi. Deres VM vil avholdes i Las Vegas.


Historien

Les Mer om KaraokeNMs tidligere historie her.

Nm Karaoke wikipedia

Velkommen!

KaraokeNM