Karaoke NM - en scene for alle

Sangere fra hele landet er herved invitert, og vi håper du er en av de mange som ønsker å delta i denne talentkonkurransen.

 

Deltakere i KaraokeNM må oppfylle disse kriteriene

1. Bo i Norge permanent.

2. Kunne regnes som amatør/halvproff. KaraokeNM er en amatørkonkurranse.    Arrangørstedene vil vurdere tvilstilfeller individuelt. 

Alle sangere som alene eller med andre har platekontrakt eller lignende

vil bli diskvalifisert.                                                       

 

Vi håper alle som elsker å synge har lyst til å delta. Meld deg på nå, og finn din nærmeste lokale karaokebar og bli med.

 

 


Norgesmester 2017 Tom Are Ødelien

Sjekk link for full artikkel i Fædrelandsvennen.

Norgesmester 2017 Tom Are om reisen til gull.

 

Det hele begynte en høstkveld i en liten sørlandsperle kalt Farsund. Jeg var nedfor og hadde kjærlighetssorg. Måtte ta noen kalde øl for å døyve smerten.Denne kvelden var det karaoke i baren Pakhuset. Jeg tenkte «Søren heller, jeg slår til med en skikkelig sutresang av Robbie Williams»..... - Wow, folk hørte på meg, og de likte det? Kult!.......  

......skoletiden i Farsund og folkehøyskole året er er over for Marita og Universitet i Bergen står for tur. Skal jeg ta en sjanse og hive meg på lasset til Bergen? Det endte med det, og høsten 2008 plantet vi våre føtter i herlige Bergen. Bergen og karaoke går hånd i hånd, og det tok ikke lange tiden før jeg fant Wave, en bar på Zachen........                                                               ........Her ble min karaoke-lidenskap et faktum, gleden av glede andre med det lille man kan kom frem godt på Wave. Jo mer jeg sang, jo mer ble folk kontaktsøkende og sosiale mot meg, jeg ble supergira av det. 

https://youtu.be/sDPN01dz374 "The Wigs" Karaoke Moro

-----Karaoke er ikke bare fyll og moro, det er et ekstremt sosialt miljø med store muligheter for å møte helt fantastiske mennesker.-----

                      Les resten av historien i fædrelandsvennen !


Promotering KNM og deg

Karaoke NM er en amatørsangkonkurranse. En mulighet for deg og dine venner til å stå på en scene med andre sangere fra hele landet. Din Påmelding i KNM gir Fladberg Entertainment og World Karaoke Tour retten til å bruke film, live stream og foto i sine kanaler. I promoteringsøyemed, uten videre kompensasjon.

 

Din deltakelse kan medføre medieoppmerksomhet. Alle deltakere oppfordres til å fremme karaoke og sang hvis forespurt.