La alle høre ditt talent....

Vi tror du vil øke din fanskare ved å delta i Karaoke NM.

Erfaring
Publisitet
Utvikling

Å delta i det nasjonale mesterskapet i karaoke vil gi deg masse erfaring.

Du får mange muligheter til å vokse som entertainer og sanger, enten du ser deg selv som fremtidig stjerne, eller er med for moro skyld. Det å stå på en scene, takle nerver og vise deg selv at dette klarer du er viktige elementer du vil ta med deg videre i livet. Det å se deg selv, og ikke minst høre deg selv, er en nødvendig og god erfaring. Og en litt mindre høytidelig konkurranse som Karaoke NM er det perfekte startsted for en videre karierre innen underholdning. Det er den beste treningen for kommende opptredener, enten de er store eller små. Måten konkurransen foregår på gir deg en naturlig vekst fra videokamera i stua hjemme via en mindre scene på den lokale karaokebaren til den store NM scenen, og kanskje til slutt VM scenen - med hele verden som publikum. 

Karaoke NM er minner for livet, og en god kvalitetsjekk av hvor du står. 

Via Facebook, Instagram, Youtube, og ikke minst vår website gir vi deg eksponering i de ukene NM foregår. I tillegg er KWC universet en hel verden av sangglade talenter som lengter etter å dele reisen din. Et utvidet sosialt nettverk som deler oppturer og nedturer og tips og råd, på en måte ingen annen musikk konkurranse gjør.

Det er også mulig å dele fremtidige opptredener/oppdrag med Karaoke NM og KWC - enten du er finalist eller ikke. Alle deltakere i NM får nyte godt av vårt nettverk. 

Vi elsker nyheter om våre deltakere, og deler mer enn gjerne dette med vår familie. 
 

Er du fornøyd med å synge ok, få litt applaus og være den beste sangeren i vennegjengen ? 

Eller tenker du at det er på tide å bli en lokal eller regional sangstjerne?

Eller kanskje nasjonal mester og verdensmester i sang er titler som tenner deg ?

Vi garanterer at du ved å delta i et nasjonalt mesterskap (uansett hvor langt du kommer i konkurransen) vil bidra sterkt til at du utvikler, spisser og hever dine prestasjoner.

Enten du trives best med å synge i små familieselskaper eller er skapt for de store scenene - Karaoke NM er stedet å bli enda litt bedre på det du gjør.